nedjelja, 31. svibnja 2015.
NAJUKUSNIJA BEZ KONKURENCIJE FERRERO ROCHER TORTA PROČITAJ
Sastojci
.....Podloga.....
300 gr napolitanki sa nugatom
150 gr tostiranih ljesnjaka ( oguljeni i samleveni )
200 gr nutele
.....Fil......
500 gr mascarpone
200 gr ljesnjaka tostirani ( oguljeni i samleveni )
100 gr nugat napolitanke ( izdrobene )
400 gr nutele
.....top...
Nutela ca 300 gr
Ferrero kuglice
Priprema
Ljesnajke tostirajte ( poprzite ) na laganoj vatri u suhoj tavi kako bi pruzile laganu aromu. Kada se ohlade uklonite im koru ( istrljajte ih u kuhinjsku krpu da im opadne kozica. Sameljite a nesto iseckajte.
Za podlogu pomesati izdrobljene napulitanke, ljesnjake i nutelu. Smesom prekriti podlogu kalupa ( ca 22 - 24 cm ). Ostaviti u frizider dok pripremamo fil
Za fil pomesati izdrobljene kekse, ljesnjake, mascarpone i nutelu. Sjediniti i naneti na podlogu. Odgore premazati sa omeksalom nutelom. U frizider na par sati. Dekorisati ferrero kuglicama
Izvor: www.coolinarika.com
0 komentari