"




ponedjeljak, 21. ožujka 2016.

RUČAK KOJI ĆETE ČESTO SPREMATI: PNICLE U FINOM UMAKO OD VRHNJA….RUČAK ZA POLA SATA






I izgledom i okusom a i jednostavnošću pripreme me je oduševio…
Sastojci
4-6 većih svinj.odrezaka
4 v.ž juhe ili vode
4 v.ž slatkoga vrhnja za kuhanje
2 kisela krastavca
2 v.ž senfa

malo soli,papra i vegete
2 v.ž ulja
sjeckani peršin

Priprema
1.
Svinjske odreske malo potući s batom,začiniti s soli,paprom i vegetom pa ih popržiti na 2 žlice ulja.Izvaditi ih i pokrivene držati na toplom.
2.
Masnoću od prženja mesa tada zalti s juhom ili vodom.

Dodati vrhnje pa promiješati.Kisele krastavce narezati na sitne kockice pa ih umiješati u vrhnje,promiješati.
3.
Tada dodati senf,sjeckani peršin pa prokuhati,začiniti po želji.
4.
U umak vrati izpečene šnicle,promiješati i odmah poslužiti.

0 komentari