Još jedan od kolača koji se ne peku, lagan je i ukusan! Malo keksa, kokosa, čokolade i eto ga!
Sastojci
Podloga od keksa
300 g mljevenog keksa
pola čokolade za kuhanje
200 g otopljenog maslaca ili više po potrebi
4 žlice kokosa
Krema
1 pakiranje proizvoda Krema za torte Dolcela
1 mliječna čokolada (naribana)
300 ml mlijeka
Ukras
šlag pjena
125 ml mlijeka
Priprema
1.
Podloga: mljevenom keksu dodati kokos, te otopljnu čokoladu i maslac. Umijesti smjesu. Namastiti s malo maslaca kalup za torte i smjesu utisnuti.
2.
Ostaviti u hladnjak dok pripremite kremu i šlag pjenu.
3.
Kremu izraditi po uputstvu i dodati joj izrendanu mliječnu čokoladu, te još malo mikasati.
4.
Pripremiti šlag pjenu.
5.
Izvaditi kalup iz hladnjaka i na smjesu od keksa staviti kremu s komadićima čokolade.
6.
Ukrasiti šlag pjenom.
7.
Ostaviti u hladnjaku oko 2 sata prije skidanja kalupa.
p.s. Iako na pakiranju od Kreme za torte piše dodati maslac nakon izrade, to preskočite. Ja radim bez njega.
0 komentari