ponedjeljak, 11. travnja 2016.
Cheesecake s kupinama
Dolcela Cheesecake mješavina je za pripremu torte sa sirom. Svjetski poznata slastica poznatog imena idealna je za ljetne mjesece zato što se priprema bez pečenja
Sastojci
1 Cheesecake Dolcela (Mješavina za pripremu torte sa sirom)
3 žlice mlijeka
60 g maslaca
Za kremu:
300 g svježeg sira
350 ml mlijeka
200 g svježih kupina
čokoladni ostrušci za ukrašavanje
3-4 žlice Džema extra Šumsko voće Podravka
DODAJ U POPIS ZA KUPNJU
Koristili smo
Džem extra šumsko voće
Cheesecake
Džem extra šumsko voće
Cheesecake
12
Priprema
1.
Podlogu za kolače pripremite prema uputi na ambalaži i ostavite u hladnjaku najmanje 20 minuta.
2.
Kremu pripremite prema uputi na ambalaži, a zatim polovinu kreme stavite na podlogu.
3.
Preko kreme rasporedite 200 g svježih kupina, premažite ostatkom kreme i ohladite u hladnjaku najmanje 2 sata.
4.
Ohlađenu kremu pospite čokoladnim ostrušcima.
Posluživanje
Poslužite dobro ohlađeno.
Savjet
Po želji, ohlađenu podlogu možete premazati s 3 – 4 žlice Podravkinog džema extra od šumskog voća.
0 komentari