ponedjeljak, 11. travnja 2016.
Cheesecake s jagodama
Sastojci
1 Cheesecake Dolcela
3 žlice mlijeka
60 g maslaca
300 g svježeg sira (mascarponea)
200 ml Šlaga 5+ Dolcela
350 ml mlijeka
300 g svježih jagoda
DODAJ U POPIS ZA KUPNJU
Koristili smo
Šlag 5+
Cheesecake
Šlag 5+
Cheesecake
12
Priprema
1.
Mješavinu za podlogu navlažite s mlijekom i dobro izmiješajte.
2.
Dodajte otopljeni maslac i dobro promiješajte te ravnomjerno rasporedite u kalup za torte (Ø 24 cm).
3.
Utisnite žlicom da dobijete jednoličnu podlogu.
4.
Stavite u hladnjak na 20 minuta.
5.
Prašak za pripremu kreme uspite u hladno mlijeko i miješajte električnom miješalicom (3 minute) da dobijete kremu.
6.
Dodajte sir mascarpone i miješajte dok ne dobijete jednoličnu kremu.
7.
Pripremljenu kremu odmah nanesite na ohlađenu podlogu i ohladite u hladnjaku najmanje 2 sata prije posluživanja.
8.
Šlag 5+ istucite do željene čvrstoće, nanesite ga na tortu.
Posluživanje
Po šlagu rasporedite narezane jagode i poslužite.
Savjet
Tortu možete pripremiti i s drugim (sezonskim) voćem.
0 komentari