ponedjeljak, 4. travnja 2016.
Čokolada sloj torta sa passionfruit,s glazurom
kcal
889
mast
52 g
zasićenje
32 g
ugljikohidrata
102g
šećeri
81 g
vlakno
3g
protein
8g
sol
0.8 g
Spremi u Moja dobra hrana Ispis
Sastojci
175g neslan maslac, omekšati, plus extra za podmazivanje
300g zlatna kotač šećera
3 velika jaja, tukli
75g self-podizanje brašno
200g glatkog tijesta
1 žličica soda bikarbona
75g kakao
200ml ukiseljenog kreme, na sobnoj temperaturi
50g punomasni krem sir, na sobnoj temperaturi
Za maslaca glazura
250g neslan maslac, omekšane
500g šećer za glazuru
150g punomasni krem sir
3 vrlo zrelo marakuja
Usporedite cijene
Želite li vidjeti što je ovaj recept stoji na raznim supermarketima? Usporedite na jednom mjestu ovdje:
MySupermarket
način
Toplina pećnicu na 180 ° C / 160 ° C ventilatora / plin 4. Grease i da se postroje u podnožju 20cm springform kalup s pečenje pergamentu. Tući maslac kotač i šećer zajedno sve dok blijedo svjetlo i pahuljasto - to je najlakše pomoću samostojeći stroj ili električni ručni mikser. Postupno dodajte jaje, malo po malo, premlaćivanja i između svakog dodavanja.
Prosijati obje brašna, u sodu i kakao u zdjelu. Dodajte pola prosijano suhe sastojke u smjesu od jaja i saviti u korištenju veliku metalnu žlicu. U drugoj zdjeli pomiješajte kiselo vrhnje i svježi sir zajedno dok ne postane glatko. Dodaj pol torta tijesto i saviti u. Ponovite postupak s preostalim brašnom i kiselog vrhnja, i miješati dok ne postane glatko. Ulijte u kalup. Pecite na srednjoj polici za 1 sat ili dok se ražanj umetnut u sredini torte izađe čist. Ostavite kolač da se ohladi u lim za 10 minuta prije nego što se izlaskom na žice stalak i uklanjanja pečenje pergament.
U međuvremenu, napravite glazuru. Koristeći električni mikser, tukli maslac dok blijedo i nježno šlag. Dodajte šećer za glazuru i umutiti dok ne postane glatko, zatim dodati krem sir i ponovo umutiti. Prosijte sok od strasti voća, rezervirajući pulpe i sjemena. Dodajte sok šlag.
Kako sastaviti, podijeliti kolač u 3 i slojevima, i stavite donji sloj na stalak za kolače ili ploču. Spread trećinu šlag preko donjeg sloja, vrteći se na rubovima. Ponovite s preostalim 2 sloja kolača i glazura, završni slojem zaleđivanje. Top s voćem pulpe strast i sjeme. Poslužite odmah. Hoće li zadržati 3 dana, rashlađeni - no vratimo se na sobnu temperaturu prije posluživanja.
0 komentari